Eteläpohjalaisten Leader-ryhmien Uhoo-joulukalenteri

Avaa luukku ja tutustu Eteläpohjalaisten Leader-ryhmien toimintaan. Voit löytää luukuista linkkejä arvontoihin.

Eteläpohjalaisten Leader-ryhmien Uhoo-joulukalenterin arvontojen säännöt:

1. Järjestäjä:

Kuudestaan ry:n hallinnoima ViestitELLEn-viestintähanke

2. Y-tunnus: 1645505-0

Taitotie 1, 63300 Alavus

3. Arvonnat ja osallistumiskelpoisuus

Arvontoja on yhteensä kolme. Kaikkiin näihin arvontoihin on oma luukkunsa joulukalenterissa. Luukussa on linkki, josta kyseiseen arvontaan pääsee osallistumaan. Arvonta tapahtuu kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontoihin voi osallistua 1.12.–15.12.2019.

4. Arvontojen suorittaminen ja ajankohta

Voittaja arvotaan kaikkien kyseiseen arvontaan osallistuneiden kesken. Arvonnat (3 kpl) tapahtuvat 17.12.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

5. Henkilötietojen käsittely
Kilpailuun osallistuvien yhteystietoja käsitellään ainoastaan arvontojen toteuttamiseksi ja palkintojen postittamiseksi eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille.

6. Säännöt

Arvontoihin voi osallistua vain seuraamalla Eteläpohjalaisten Leader-ryhmien Uhoo-joulukalenteria. Arvontoihin oikeuttavia linkkejä ei löydy jokaisesta joulukalenterin luukusta, vaan kilpailu edellyttää kalenterin säännöllistä seuraamista. Satunnaisotannalla valituista luukuista löytyy vastauslinkki, jossa pitää ilmoittaa osallistujan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ja asuinpaikkakuntansa omissa kanavissaan ilman erillissuostumusta, ilmoitusta tai korvausta.

7. Muut ehdot

Eteläpohjalaisten Leader-ryhmien Uhoo-joulukalenterin arvonnat Facebookissa tai Instagramissa eivät ole Facebookin tai Instagramin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen arvontaan osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista kilpailujen osalta. Kilpailua voidaan silti mainostaa edellä mainituissa sosiaalisissa medioissa.