Sinun Etelä-Pohjanmaa (1)

Tehdään yhdessä maaseudusta mahtava paikka elää ja asua!

Tule mukaan vaikuttamaan Etelä-Pohjanmaan maaseudun kehittämiseen tulevalle CAP27 kaudelle. 

Kerro, ideoi ja kommentoi, millainen sinun tulevaisuutesi maaseutu on? Mitä maalla tarvitaan, että siellä on mahtava asua ja elää? Kommentointi on avoin kaikille ja jatkuu helmikuulle 2021. Käytämme vastauksia Etelä-Pohjanmaan alueellisen maaseudun kehittämissuunnitelman valmisteluun EU-kaudelle 2021-2027.

Kirjaathan ajatuksesi Viima-alustalle. Voit kertoa omia näkemyksiäsi tai kannattaa peukuttamalla muiden esittämiä. Jalosta toisten esityksiä kommentoimalla ja perustelethan ajatuksesi.

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on valmistellut yhdessä sidosryhmien kanssa kehittämisen painopisteetTyöryhmien SWOT-analyysiin pohjalta on koottu kehittämistarpeita painopisteittäinlöydät ne Viima-alustalta. 

 Painopisteet: 

  • Ruokaprovinssin kehittäminen 
  • Yrittäjyyden ja yritystoiminnan edistäminen 
  • Maaseudun elinvoima ja asukkaiden hyvinvointi 

Näin Viima toimii: 

Vasemmalla näet eri värein luokitellut kehittämisen painopisteet. Viimaan muodostuu pallo toisten esittämästä ajatuksista, voit käydä kommentoimassa ja peukuttamassa sitä tai luoda oman idean painamalla plus merkkiä.  

Tulevalla kaudella rahoituksen tulosperusteisuus vahvistuu, joten on tärkeää löytää vastaus siihen, miten voimme tehdä entistä vaikuttavampaa kehittämistyötä? Vapaa-sana kohtaan villitkin ideat ovat tervetulleita.  

Kutsuthan mukaan muita ja välitä linkkiä eteenpäin! 

 Tästä pääset Viima-alustalle:

https://bit.ly/ViimaCAP27EP

 

Yhteistyöterveisin

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, maaseutuyksikkö

 

Posted in