Hyvinvointia joka solulle -webinaari 8.3.2021

Tervetuloa naistenpäivän webinaariin löytämään avaimet hyvinvointiisi!

Hyvinvointia joka solulle -webinaari järjestetään 8.3.2021 klo 18–20 verkossa.  Webinaarin puhujat ovat huikeita hyvinvoinnin ammattilaisia, jotka avaavat meille luonnon hyvinvointivaikutuksia, henkistä hyvinvointia sekä tasapainoista naiseutta.

Onnensäteen Maarit Kaarela-Mustonen johdattaa meidät henkisen hyvinvoinnin tutkimusmatkalle, jossa löydät aidon ja mahdollisesti piilossa olevan minuutesi, henkisen hyvinvointisi avaimen ja lähtökohdan. Tutkija Eira-Maija Savonen kertoo luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutuksista ja Toivonkiteen seksuaaliterapeutti ja rentoutusvalmentaja Maria Haanpää johdattaa sinut lempeään itsensä rakastamiseen, itsetunnon, hyvinvoinnin ja tasapainon löytämiseen. Käymme läpi rakkautta omaan itseemme, kehoomme ja seksuaalisuuteemme ja etsimme tasapainoa naiseuden olemukseen. Webinaarissa esitellään myös uusi luonto- ja kulttuurikohteita esittelevä sivusto Visit Suupohja.

Webinaariin ovat tervetulleita kaikki itsensä hyvinvoinnista kiinnostuneet, niin naiset kuin miehet, vapaa pääsy!

Klikkaa itsesi mukaan webinaariin alla olevasta linkistä ja tule kuulolle!

Voit osallistua koneella, tabletilla tai vaikka puhelimella. Teams-sovellusta ei tarvitse ladata, voit osallistua myös suoraan selaimen kautta tästä linkistä:

https://bit.ly/3pUGIfg

Jos haluat linkin sähköpostiin tai lisätietoa webinaarista ja siihen liittymisestä, kysy Tuijalta  tuija.takamaki@leadersuupohja.fi tai 040 705 5801 (myös WhatsApp).

Posted in