Kumppanuuspyt_27012021

Tule mukaan kumppanuuspöytään!

Mikä kumppanuuspöytä on?

Laaja-alainen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy eivät ratkea pelkästään julkisen vallan toimin tai markkinalähtöisesti. Yhdistykset, järjestöt ja vapaaehtoiset kaikilla tasoilla ovat tärkeitä toimijoita. He tarjoavat neuvoja, toimintaa, virkistystä ja vertaistukea.

Kumppanuuspöydässä toimijat kohtaavat, oppivat tuntemaan toisiaan ja suunnittelevat yhteistyötä. Kun asioita sovitaan yhdessä, päällekkäisyydet vähenevät ja toiminta tehostuu. Siitä on hyötyä kaikille. Kumppanuuspöytä on myös kansalaisvaikuttamisen kanava, jolla asukkaiden ja muiden toimijoiden ääni saadaan kuuluviin päätöksenteossa.

Ensimmäinen kumppanuuspöytä järjestetään verkossa 27.1.2020

Evijärven kunta, Kauhavan kaupunki ja kuntayhtymä Kaksineuvoinen ovat järjestäneet kumppanuuspöydän alueensa asukkaille kaksi kertaa. Pöydän ympärille on kutsuttu yhdistyksiä, yrityksiä yhteisöjä ja alueen asukkaita – ja paikan päälle on saatukin mukaan kymmeniä toimijoita. Nyt tilaisuus järjestetään verkossa 27.1.2021 klo 17 alkaen.

Kumppanuuspöydän järjestelyissä ovat mukana Järjestöt mukana muutoksessa -hanke, Leader Aisapari, Aijjoos-toiminta ja Järvilakeuden kansalaisopisto. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Päivi Kultalahti puh. 0400 239 359, sähköposti paivi.kultalahti@aisapari.net.  Linkki ilmoittautumislomakkeelle: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=XFIbS82D8kShD7llhq69szNDipSeppZLqgYLlURWlcVUQkpFVEJWQ045NTRWSFBDWFpYSFIxU0Q0Qi4u&fbclid=IwAR1thjh6oOqcxo5V7q-gH5qbLzdepYjwKuqFqSsYOsDgLdnhdMaPeLvvzr0

Lisätiedoa tilaisuudesta: https://evijarvi.fi/kunta-ja-paatoksenteko/uutisia/516-tule-kumppanuuspoeytaeaen

Tilaisuuksia järjestetään ympäri Etelä-Pohjanmaata

Kumppanuuspöytiä pidetään alkuvuoden aikana ympäri Etelä-Pohjanmaata,  helmikuussa tilaisuudet järjestetään Alajärvellä, Ähtärissä ja Kurikassa, maaliskuussa Kauhajoella ja Ilmajoella sekä huhtikuussa Seinäjoella. Tavoitteena on saada paikalle runsaslukuinen joukko alueen asukkaita, yhdistyksiä, yrityksiä ja yhteistöjä verkostoitumaan ja suunnittelemaan yhteistyötä.

 

 

Posted in